Icon

Ansiktena bakom Sellmer Klinik

Anette Sellmer

Jag heter Anette Sellmer, utbildad embryologist med en överbyggnad i human assisterad befruktning/IVF. Jag är ägare till Sellmer Klinik, som jag startade för att jag vill hjälpa andra kvinnor att uppfylla sin önskan att få barn. Jag började 1998 i fertilitets branchen, där jag har arbetat både på offentliga och privata klinikker, har deltagit i alla relevanta kurs och konferenser och är därför mycket glad att välkomna er här på kliniken.

Önskan att få ett barn, betyder inte att det alltid lyckas, även om man själv är redo. Det kan finnas många orsaker; den rätta mannen är inte hittad, stress eller bara att graviditeten väntar på sig. Eftersom jag själv är mamma s¨vet jag vad lyckan att få ett barn betyder, så vill jag hjälpa alla som har önskan att få ett barn. Jag är redo att besvare dina / era frågor, mål inriktad behandling och vägledning både före och efter behandlingen.

Med min mångåriga erfarenhet i fertilitets branchen, är mitt mål att ge dig professionell, respektfull och omtänksom behandling i lugn och trygg miljö.

Rikke Elkjær

Mit namn är Rikke Elkjær, jeg är generalchef här på kliniken. Jag har erfarenhet frän tidligare jobb inom fertilitetsindustrin, är utbildad sjuksköterska och välkomnar dig här på Sellmer Klinik. Du kommer att träffa mig på telefon / mail, till samtal och genom insemination, där kommer jag att ta väl hand om dig i vär fina och lugna miljö.

Mette Karlsen

Mit namn är Mette Karlsen, utbildad sjuksköterska. Du kommer att träffa mig på telefon / mail, till samtal och genom insemination, där kommer jag att ta väl hand om dig i vär bekväma och lugna miljö.

Fertilitetskoordinator

 

 

 

Vi ser fram emot att träffa dig här på kliniken där vi kommer att välkomna dig.